14. kesäkuuta 2010

Sukokan näyttelyssä Vantaalla

Tänään piipahdimme Vantaan Hakunilaan, jossa järjestettiin kaikkien rotujen pentunäyttely. Lisäksi tapahtumassa palkittiin SuKoKan kasvattaja-akatemiaan osallistuneiden kasvattajien kasvatteja. Ilokseni minut oli kutsuttu kisaamaan. Tuomarina toimi legendaarinen allrounderi Hasse Lehtinen. Kehässä oli parisenkymmentä koiraa ja rotuja jackrusselinterrieristä isoon villakoiraan.

Ensin juostiin, ja senhän minä osaan. Vähän joutui emäntä toppuuttelemaan, kun meinasin kirmata laukalle heti alkuun. Sitten riviin seisomaan. Emäntä vaikutti vähän vaivaantuneelta, kun muut asettelivat koiria ja niiden tassuja oikeisiin asentoihin. Ei se tainnut oikeen tietää mitä tehdä. Minä kuitenkin pelasin homman kotiin seisomalla mallikkaasti ihan itse. Ensimmäinen sija ja valtava pytty kainaloon. Wou! Kunniahan tietenkin kuuluu kasvattajalle, joka tokaisi vielä, että "oli aika hieno voitto kovassa porukassa". Kyllä nyt kelpaa!


Kuvassa Sukokan pj ja ulkomuototuomari Juha Kares, emäntä, minä ja Hans Lehtinen.



Pentunäyttelyn tuloksia
Pentunäyttelyssä eurasiereita edusti kolme ihanaa palleroa Karhunpesän L-pentueesta. Karhunpesän Lumi-Tuisku "Boris" oli ROP-pentu ja Karhunpesän Lumi-Kukka "Ronja" VSP. 




Ei kommentteja: