22. kesäkuuta 2009

Kesälomaa pukkaa

Viimeinen kerta taaperokurssista oli viime keskiviikkona. Kertasimme edellisiä ja uusina liikkeinä tuli maahan meno ja paikallaan olo. Pääsin opettajan esimerkkikoiraksi ja liikkeet sujuikin aika mallikkaasti heti ensimmäisellä kerralla. Pentukurssi onkin nyt takana päin ja tänä keskiviikkona on vielä pentupirskeet. Siellä pääsee toivottavasti riekkumaan ja painimaan muiden pentujen kanssa.

Juhannuskin oli ja meni. Olimme Tuusulassa "maalla" ja sain viipottaa menemään mielin määrin. Ippi-kissaa yritin saada leikkiin mukaan, mutta sillä oli ihan hassu tyyli leikkiä. Se vaan huitoi tassulla ja sähisi hassusti. Ei siitä oikein painikaveria saanut. Kelit oli kyllä ihan kippuran alta, eikä Pepe-serkkukaan ollut härnättävänä. Tai tuli se vanha hapsu sunnuntaina ja oli kyllä vähän happamalla tuulella. Katsoin parhaaksi luikkia vähän kauemmaksi, kun se alkoi kiristelemään hampaitaan.

No joo, nyt on väki lomalla, ja puuhaa riittää. Aurinkokin on alkanut lämmittää niin, ettei keskipäivällä paljoa jaksa ulkona temmeltää. Tänään kävin hakemassa pientä vilvoitusta merestä. Kahlaan jo sujuvasti, mutta uimaan en uskalla mennä. Emäntää on kiva ärsyttää hihnassa roikkumalla. Pistän välillä ranttaliksi, kun ollaan menossa kotiin lenkiltä.

Ei kommentteja: