10. kesäkuuta 2009

Taaperokurssi 2/3

Tänään olimme toista kertaa taaperokurssilla Tattarisuolla. Bussimatkan otin lungisti torkkuen.

Kävin moikkaamassa ensin kurssikaverita ja sitten alettiin hommiin. Ensin kerrattiin edellisen kerran opit. Ne sujui jo melko hyvin. Minä osaan jo kaiken hyvin, mutta emännällä on palkitsemisen kanssa vähän hiomista, koska pomppaan helposti herkkukättä vastaan.

Alkuun harjoittelimme luoksetuloa pitkässä liinassa. Se oli iisi homma ja hauskaa kun sai juosta. Edes sivusta katsoneet pennut eivät häirinneet keskittymistäni.

Vierellä käveleminen tuottikin vähän enemmän hankaluuksia. Hypin ja loikin enkä ymmärtänyt alkuunkaan mitä se emäntä haluaa. Kävelin namin perässä nätisti, mutta kun nami nousi ylemmäs rupesin luonnollisesti pomppimaan itsekin ylemmäs. En myöskään istu sivulle, vaan kierrän aina emännän eteen. Niinhän se on opetettukin! Harjoittilimme hiukan myös sivulle tulemista.. no, namin perässä kävelen minne vain.

Aika nopsaan pitää oppia kaikenlaista uutta, mutta onneksi emäntä ottaa iisisti eikä odotukset ole vielä kovin korkealla.

Kotimatkalla bussia odotellessa painin vähän itseäni nuoremman lapinkoiran kanssa. Kyllä oli hauskaa!!! Nyt onkin sitten veto aivan lopussa ja painun yöpuulle. Hyvää yötä!

Ei kommentteja: